Taart uit Ilse's keuken

 

 

Taart kun je met verschillende produkten vullen; slagroom, botercrème, bavarois, banketbakkersroom, jam etc.

 

Bij het gebruik van jam wordt er vaak voor 'gewone' jam uit de supermarkt gekozen, maar daar ben ik geen voorstander van.

Ik gebruik uitsluitend ambachtelijk bereidde confiture. Deze is wel wat duurder dan de supermarktjam, maar véél lekkerder!

 

Je kunt kiezen uit de onderstaande smaken:

 

- 5-Vruchten

- Aardbeien

- Aardbeien/Vanille

- Abrikozen

- Appel/Kaneel

- Ananas

- Ananas/Meloen

- Blauwe bosbes

- Bosvruchten

- Cranberry

- Frambozen

- Kersen

- Vijgen

- Vlier/Bosbessen

 

 

Ook veel gebruikt voor het vullen van taart is de 'kant-en-klare' taartvulling. 

 

 Jam is goed te combineren met slagroom of botercrème. Botercrème kan 'naturel' in de taart, maar lekkerder is ze wanneer er een smaakje aan toegevoegd is. 

 

 Ook hier is weer veel keuze:

 

- Aardbei

 

-Aardbei friszuur

 

- Banaan

 

- Bosvruchten

 

- Framboos

 

- Kers

 

- Mandarijn

 

- Peer

 

- Perzik

 

- Sinaasappel

 

- Slagroom

 

- Kaneel

 

- Champagne

 

- Vanille

 

- Hazelnoot

 

- Caramel

 

- Appeltaart

 

 

 

Deze smaken zijn allemaal op natuurlijke basis.

 

 

 

Botercrème wordt ook vaak als toef op cupcakes gespoten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

Onderstaande Google advertenties staan los van 'Taart van Ilse'. Als je er op klikt verlaat je Taart van Ilse.